25-06-07

175 maal bedankt

Ondanks het mindere weer en de grote concurrentie zakten er gisteren toch 175 lopers af naar Zulte voor ons eerste Loopfeest. Bedankt! Het geeft ons in alle geval de moed om er volgend jaar opnieuw tegenaan te gaan.

 

Een speciaal woordje van dank voor de verzamelde webloglopers die er soms een lange autorit voor over hadden om "hun" coach Mario aan te moedigen in zijn gelukte achterwaartse stunt.

 

De uitslagen zijn terug te vinden op www.jogginginfo.net of op www.joggings.be

 

De mysterieuze fotograaf E.S. uit Z. heeft elke deelnemer minstens één keer op de gevoelige plaat vastgelegd. Zijn foto's komen weldra on line op http://foto.zita.be/hoideed

 

Nog dit: in de kleedkamers vonden we een zwarte trainingsvest. De eigenaar mag die komen afhalen.

 

Hopelijk tot volgend jaar!

19:47 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

19-06-07

Morgen laatste dag om vooraf in te schrijven!

Reeds een 100-tal deelnemers heeft zich gemeld voor ons eerste Loopfeest in Zulte van zondag 24 juni. Ook u kan er nog bij zijn. Vooraf inschrijven is mogelijk tot woensdagavond 24u. Natuurlijk kunt u de dag zelf ook nog altijd inschrijven.

Wij steunen Make a Wish door het sponsoren van coach Mario die ACHTERWAARTS zal deelnemen aan de OZ-Fit Run (3.4 kilometer)!

Totale prijzenpot: meer dan 4000 euro!

Iedere deelnemer ontvangt een naturapakket met daarin Wittekerke Rosé, zuivelproducten van Campina, koekjes van Lotus en Ceval, peperkoek van Vondelmolen, AA-sportdrank, banaan van Chiquita, ... Voor de deelnemers aan de 10 kilometer is er een extraatje met voedingssupplementen van Soria Natural.

Daarnaast is er een tombola met onder andere boeken "Van 0 tot 42. Marathon", electrische apparaten, kledij van Asics, ...

Tot zondag 24 juni in Zulte!

 

Inschrijven kan via

e-mail: dirk.van.thuyne@telenet.be

telefoon: 0495/580.581

De inschrijving is pas definitief na betaling van 6 euro op 979-6350597-12

 

Daginschrijving: 8 euro.

19:54 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |